Moestuin / Pluktuin  | Hoogtepunten van 2022 |

 

Het is oktober en zo langzamerhand ben zit ik alweer bijna aan het einde van het moestuin / pluktuin seizoen van dit jaar. Deze loopt van maart tot november. In deze blog laat ik alle beelden en hoogtepunten zien die ik dit jaar heb gefotografeerd. Ik heb verschillende nieuwe dingen uitgeprobeerd zoals de wilgentegen die als basis vormen voor de steunnetten. Ik wilde zo veel mogelijk herbruikbare materialen gebruiken, en deze wilgentenen heeft mijn vader in het voorjaar gesnoeid. Zo hoefde ik geen nieuwe bamboe stokken aan te schaffen. Het steungaas is om er voor te zorgen dat de snijbloemen en Dahlia’s niet om kunnen vallen bij regen en wind. In maart zijn we begonnen met het schoonmaken van alle akkers. De akkers hebben 1,5 jaar stil gelegen en het was een behoorlijk werkje om alles schoon van gras en onkruid te krijgen voor dat alle zaailingen en Dahlia’s de grond in konden.

1,5 jaar geleden hadden we een ander stuk