Zwangerschapsfotografie Groningen, Zwangerschapsfotograaf Groningen, zwangerschapsshoot Groningen, zwangerschapsfotoshoot Groningen, zandverstuiving, Zwanger Groningen, buikshoot Groningen, zwangerschap Groningen, fotograaf Groningen, fotografie Groningen, Lijn 10, Haren, Zuidlaren, Ten Boer, Grijpskerk, Leek, Roden, Zuidhorn

Zwangerschapsshoot | Inspiratie shoot | Talisa | In het water

Voor deze inspiratie shoot had ik nog niemand om model voor te staan, en nadat ik een bericht op instagram had gezet was Talisa de eerste die reageerde, dus hebben we gelijk een datum ingepland. Mijn nieuwe luxe jurken waren binnen gekomen en wat ik dan vaak doe is dat ik iemand vraag om model te staan. Dat doe ik omdat ik zo alles rustig kan uitwerken wat ik in mijn hoofd heb, en ik kan rustig kijken op de locatie wat wel en niet werkt.

Ik had speciale jurken meegenomen die in het water mochten, en dus nat mochten worden. Ik heb al vaker een zwangerschapsshoot in het water gefotografeerd, maar niet op deze locatie. Voor de nieuwe locatie breng ik eerst altijd zelf een locatie bezoek, en kijk naar wat de mooie plekken zijn, waar ik het model kan neer zetten, en tijdens de shoot zelf, probeer ik alles uit, en kijk ik daarna thuis wat mooi uit komt op beeld, en wat niet.

Met Talisa had ik 3 verschillende plekken in mijn hoofd, en heb gekeken naar welke jurken we waar en op welke plek we zouden aantrekken.

Hieronder kun je alle foto’s van de water zwangerschapshoot vinden, Deze jurk zit speciaal in mijn zwangerschap brochure die nat mag worden. Bij de andere jurken is dit helaas niet mogelijk.