Lets Meet....

Marjolijn, 39 en Gediplomeerd fotografe, teckel lover, creatieveling & gepassioneerd als het gaat om het kweken van eerlijke bloemen! Ik maak duurzame bruidsboeketten met bloemen die groeien in de volle grond in mijn Pluktuin. Ook maak ik graag blijvende herinneringen, in de vorm van waardevolle beelden. Je kunt mijn stijl het beste omschrijven als een warme natuurlijke bewerking. Het liefst op een ongedwongen manier.Ben je benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Bekijk dan mijn pakketten of vul het contactformulier in! Leuk om jullie binnen kort te mogen fotograferen.

2007
Sinds afgestudeerd specialist
14
Meer dan jaar ervaring met fotografie
12
Jaar eigenaresse van Lijn 10
17
Jaar bloemist
2017
Sinds afgestudeerd fotografe

Fun Facts...

Leuk weetje:

Waar komt de naam ‘Lijn 10’ vandaan, een veelgehoorde vraag. Ik wilde geen standaard naam voor mijn bedrijf. Wat je veel ziet, Marjolijn fotografie….Omdat ik verschillende dingen doe, heb ik gekozen voor een naam dat al mijn werkzaamheden omvat. MarjoLIJN, LIJN de laatste letters van mijn naam. Vrienden en familie noemen mij vaak LIJN. Ook heb ik verschillende lijnen. Een lijn voor bloemen, een fotografie lijn, en toen ik begon ook een vintage lijn. 10 is mijn lievelings getal, en ik ben op de 10e jarig. Vandaar dat ik mijn bedrijf ‘Lijn 10’ heb genoemd.

 

Mijn Passie….

Alles wat ik doe, doe ik echt met ontzettend veel plezier en enthousiasme, en vaak net even iets extra’s! Toch nog even een extra foto tijdens de shoot omdat het licht zo mooi is, toch nog even kijken bij die groothandel of ze niet nóg mooiere rozen hebben, of in het weekend toch nog even dat mailtje versturen, ook al is het weekend.

Specialisatie….

Ik heb mij bewust gespecialiseerd in drie specialisaties Newborn fotografie, zwangerschapsfotografie, en motherhoot shoots. Ik geloof dat je niet in alles goed kan zijn en kan pieken, en in deze drie specialisaties heb ik dan ook de nodige jaren ervaring en dit vind ik dan ook het leukste om te fotograferen

Ontwikkeling…

Als fotograaf vind ik het ontzettend belangrijk om te blijven leren en op de hoogste te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Daarom heb ik na mijn studie regelmatig bij de beste fotografen in het vak workshops en events gevolgd om zo in mijn kennis te blijven groeien.Zo heb ik deel mogen deelnemen aan een workshop van één van de beste Newborn en zwangerschaps fotografe van Nederland Lisette Lubbers die heel bekend Nederland voor haar lens heeft gehad.

Ervaring…

Inmiddels ben ik al ruim 17 jaar bloemist. Na mijn bloemen opleiding heb ik eerst jaren gewerkt in verschillende bloemenwinkels, maar toch miste ik veel, en kon niet volledig mijn ei kwijt. Ik wilde ik graag meer bruidswerk maken, waarin ik ben gespecialiseerd.In 2012 heb ik mij daarom ook echt volledig gestort op Lijn 10. In 2015 ben ik de fotovakschool gaan doen, Dé opleiding om jezelf echt gediplomeerd fotografe te mogen noemen. In 2017 ben ik succesvol afgestudeerd en kan ik na ruim 11 jaar dan ook zeggen dat ik nu mijn twee grote passies kan combineren in één onderneming. Want fotograferen én bloemen, is het mooiste wat er is!

Referenties

Lees hieronder ervaringen over Marjolijn

" Marjolijn luisterde ze goed naar onze wensen. Wij hoefde eigenlijk niet veel uit te leggen, Marjolijn had goed en snel door hoe wij het wilden"

Irma

"Wat wij fijn vonden aan het fotograferen van Marjolijn was dat het ongedwongen was. Marjolijn pakte haar momenten om te fotograferen en wij hadden daar verder geen last van. Het was niet van oh doe dat nog eens over of zo. Gelukkig niet! Wij deden ons ding en Marjolijn legde ondertussen de momenten vast. "

Jorieke & Pieter

" Je hoeft bij Marjolijn absoluut niet zenuwachtig te zijn voor een shoot "

Zuzanne

" We voelden ons alle 3 gelijk op ons gemak waardoor we een ontspannen shoot hadden. Marjolijn neemt uitgebreid de tijd voor de shoot"

Anne

"Wauw Marjolijn, wat kan jij een prachtige bloemstukken maken! Heel veel complimenten voor je geweldige werk en service."

Marijke & Bas

Marjolijn, Je laat de passie voor je werk zien in je opdrachten, en je hebt hier zo veel gevoel voor! 

Marnix & Hanna

Meer dan 80 Dahlia's....

Mijn passie voor Dahlia's is een beetje uit de hand gelopen ,-)

Follow Me on Instagram

@ Lijn10_marjolijn_