2007
Sinds afgestudeerd specialist
10
Meer dan jaar ervaring met fotografie
11
Jaar eigenaresse van Lijn 10
15
Jaar bloemist
2017
Sinds afgestudeerd fotografe
01

LIJN 10

Waar komt de naam 'Lijn 10' vandaan, een veelgehoorde vraag. Ik wilde geen standaard naam voor mijn bedrijf. Wat je veel ziet, Marjolijn fotografie….Omdat ik verschillende dingen doe, heb ik gekozen voor een naam dat al mijn werkzaamheden omvat. MarjoLIJN, LIJN de laatste letters van mijn naam. Vrienden en familie noemen mij vaak LIJN. Ook heb ik verschillende lijnen. Een lijn voor bloemen, een fotografie lijn, en toen ik begon ook een vintage lijn. 10 is mijn lievelings getal, en ik ben op de 10e jarig. Vandaar dat ik mijn bedrijf 'Lijn 10' heb genoemd.

02

IETS MEER OVER MARJOLIJN

Ik woon alweer 4 jaar in Groningen en heb altijd in het mooie Kampen gewoond, daar ben ik namelijk opgegroeid. Ik ben getrouwd, en het is echt een gezellige beestenboel bij ons thuis want wij hebben 2 katten Sok & Muis en een Dweg teckel Joep!

03

BLOEMEN KWEKEN

In het voorjaar van 2019 ben ik begonnen met het kweken van mijn eigen bloemen! Ik heb een stuk moestuin waar ik niet alleen groenten op verbouw maar ook bloemen om te kunnen gebruiken in mijn bloemwerk. Duurzaamheid vind ik dan ook erg belangrijk, want er valt nog heel veel te veranderen in de bloemensector op het gebied van duurzaamheid. Nu kan kan ik zelf bepalen wanneer ik de bloemen oogst, waardoor ik ze heel vers kan verwerken. Ben je benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Op Instagram deel ik regelmatig meer over het hele proces.

Meer dan 50 verschillende soorten Dahlia's...

Mijn passie om zelf bloemen te kweken en te kunnen oogsten in de zomer is een beetje uit de hand gelopen ,-)

Referenties

Lees hieronder ervaringen over Marjolijn

" Marjolijn luisterde ze goed naar onze wensen. Wij hoefde eigenlijk niet veel uit te leggen, Marjolijn had goed en snel door hoe wij het wilden"

Irma

"Wat wij fijn vonden aan het fotograferen van Marjolijn was dat het ongedwongen was. Marjolijn pakte haar momenten om te fotograferen en wij hadden daar verder geen last van. Het was niet van oh doe dat nog eens over of zo. Gelukkig niet! Wij deden ons ding en Marjolijn legde ondertussen de momenten vast. "

Jorieke & Pieter

" Je hoeft bij Marjolijn absoluut niet zenuwachtig te zijn voor een shoot "

Zuzanne

" We voelden ons alle 3 gelijk op ons gemak waardoor we een ontspannen shoot hadden. Marjolijn neemt uitgebreid de tijd voor de shoot"

Anne

"Wauw Marjolijn, wat kan jij een prachtige bloemstukken maken! Heel veel complimenten voor je geweldige werk en service."

Marijke & Bas

Marjolijn, Je laat de passie voor je werk zien in je opdrachten, en je hebt hier zo veel gevoel voor! 

Marnix & Hanna

Follow Me on Instagram

@ Lijn10_marjolijn_