d
01

LUXE LINTEN

Maak je bruidsboeket echt af met deze luxe satijnen linten in diverse kleuren op maat bestelbaar passend bij je bruidsboeket. De linten zijn op verschillende manieren te binden en te stylen.

Trouwbloemen, Bloemist Groningen, bloemist Zuidhorn, prijs trouwboeket bruidsboeket, bruidswerk Groningen, Bruidsboeket Groningen, bloemstuk Groningen, Trouwbloemwerk Groningen, Lijn 10, Haren, Leek, Roden, Marum, Grijpskerk, Assen
02

Dahlia kweek

Een van de mooiste bloemen in bruidswerk zijn Dahlia's! Deze uit oorspronkelijk Mexico afkomstige bloem is op dit moment niet meer weg te denken uit bruidsboeketten. Deze bloem is over het algemeen lastig te verkrijgen bij groothandels en daarom ben ik sinds 2020 deze bloemen zelf aan het kweken.

03

Mijn missie

Mijn missie als wedding florist is om samen met het bruidspaar tot een persoonlijk, op maat gemaakt concept te komen en jullie trouwdag aan te kleden met trouwbloemen die helemaal bij jullie passen.

04

Uitgelichte opdracht

In mei 2019 heeft de tv-serie Hollands Hoop, die in Groningen werd opgenomen, gevraagd om corsages te maken voor een bruiloftscene in deze serie. Het was voor mij een eer om hiervoor gevraagd te worden en deze corsages te mogen leveren en terug te zien op tv.

Bruidswerk voorbeelden

Bekijk hieronder video's met bruidswerk voorbeelden van bruidsboeketten en corsages. Klik tijdens of na afspelen van een video op het witte vlak naast de video om terug te keren naar bruidswerk pagina

Bruidswerk prijzen

De tarieven zijn vanaf prijzen, omdat dit afhankelijk is van jullie eigen voorkeur en wensen. Willen jullie bijvoorbeeld trouwbloemen met wat exclusievere – en daardoor duurdere – bloemen, dan wordt de prijs hoger.
Ik werk uiteraard met verse materialen die tijdens sommige periodes duurder zijn om in te kopen; denk hierbij aan de periode rond kerst, Pasen, Moederdag etc.

Hieronder staan wel richtprijzen, maar ik kan pas echt een goede berekening van de prijs maken als ik weet wat jullie willen en ik jullie wensen zijn.

 

In het (gratis) kennismaking- en info gesprek bespreek ik samen met jullie al jullie wensen en ideeën. De mogelijkheden hangen bijvoorbeeld af van het seizoen waarin jullie trouwen. Nadat wij elkaar hebben besproken en ik een goed beeld heb van wat jullie graag zouden willen, stel ik een vrijblijvende offerte op.  Na het zien van mijn werk en het voeren van het kennismakingsgesprek hebben jullie, als het goed is, een goed beeld van mij, mijn werkwijze en het werk dat ik als bloemstylist/bloemist kan leveren. Als jullie voor mij kiezen als bloemstylist/bloemist om jullie bloemwerk te maken, dan kunnen jullie akkoord gaan met de offerte en dan zal jullie offerte om worden gezet in een boeking!

 

Minimale besteding voor een bestelling/boeking bedraagt €150,-  

Tarieven bruidswerk

Onderstaande prijzen zijn vanaf prijzen. Neem contact op voor een op maat gemaakte offerte.

De hieronder genoemde richtprijzen kunnen duurder uitvallen wegens verhoogde tarieven bij kwekers en leveranciers ten gevolgde van het coronavirus.

Bloemstuk

Kies voor een mooi bloemstuk wat de aandacht trekt, voor bijvoorbeeld de ceremonie, ingang feestlocatie of kerk met bijpassende kleuren en bloemen uit jullie kleur en bloemen thema!

Vanaf € 100 ,-

Bloemen polscorsage bruid

Een polscorsage kan gedragen worden tijdens de receptie, dinner en het feest! Je voelt hem niet zitten en kan zo gewoon lekker dansen!

Vanaf € 50 ,-

Bloemen slinger voor op de trouwauto

Style de trouwauto met een luxe bloemenslinger voor op de moterkap, en maak het af met luxe zijden linten bij de spiegels in jullie kleuren.

Vanaf € 125 ,- per meter (Excl. lint)

Spiegel boeketten voor trouwauto

Style de trouwauto met bijpassende bloemen boeketten voor de aankomst, en maak het boeket af met luxe zijden linten in jullie kleuren naar wens.

Vanaf € 30 ,- per stuk (Excl. lint)

Stoel / Kerk boeketten

Style je ceremonie met bijpassende bloemen boeketten voor het gangpad in de kerk of voor aan de stoelen. Maak het boeket af met luxe zijden linten in jullie kleuren!

Vanaf € 15 ,- per stuk

Haar styling

Steeds vaker kiest een bruid voor bloemen in het haar, er zijn echt heel veel verschillende mogelijkheden en ik kijk graag samen naar de mogelijkheden en bloem keuze.

Vanaf € 30 ,-

Gasten corsage

Laat zien welke mensen bij jullie bruiloft horen door ze een persoonlijke corsage te geven wat aansluit bij al jullie bloemen. Na afloop van de bruiloft hebben de gasten een aandenken aan jullie dag!

Vanaf € 5,- per stuk

Backdrop

Wil je echt een eyecatcher tijdens de ceremonie? Dan is deze industriële backdrop echt een must, jullie bloemen kunnen helemaal naar wens gestyled worden!

Vanaf € 200 ,-

Bloemen voor welkomstbord

Bloemen boeket voor op het welkomstbord passend bij de stijl van het bruidsboeket en bruidegom corsage.

Vanaf € 50 ,-

Losse bloemen op bruidsstaart

Maak de bruidstaart helemaal af met bloemen die terugkomen in het bruidsboeket en corsage.

Vanaf € 25,-

Bruidsboeket

Een uniek en op maat handgebonden bruidsboeket helemaal naar jullie wens. Want geen bruidsboeket is hetzelfde en er zijn zo veel verschillende mogelijkheden!

Vanaf € 95,-

Luxe satijnen linten

Het bruidsboeket kan mooi afgewerkt worden met luxe satijnen lint, waarbij gekozen kan worden uit verschillende kleuren en breedtes.

Vanaf € 15,-
Trouwbloemen, Bloemist Groningen, bloemist Zuidhorn, prijs trouwboeket bruidsboeket, bruidswerk Groningen, Bruidsboeket Groningen, Trouwbloemwerk Groningen, Lijn 10, Haren, Leek, Roden, Marum, Grijpskerk, Assen

Bloemen styling op locatie

Op de locatie waar de bruiloft plaatsvindt mag bloemen styling niet ontbreken. Door alle bloemen op elkaar af te stemmen wordt de styling en aankleding een geheel.

Vanaf € 100,-

Bruidegom corsage

Een mooie luxe corsage passend bij het bruidsboeket van de bruid.

Vanaf € 10,-
d

Inspiratie voorbeelden

Wat is er eigenlijk allemaal mogelijk op het gebied van trouwbloemen?

Op mijn inspiratie pagina's vol met de verschillende typen trouwbloemwerk kun je richtprijzen vinden van inspiratie voorbeelden. Op deze pagina's zullen steeds weer nieuwe voorbeelden worden toegevoegd. Klik op één van onderstaande buttons op per type trouwbloemwerk de inspiratiepagina te openen. Door op de afbeeldingen te klikken kun je de richtprijs van het desbetreffende voorbeeld zien.