Let's meet...

Hi, wat leuk dat jullie op deze pagina terecht zijn gekomen! Dit betekent waarschijnlijk dat jullie gaan trouwen en op zoek zijn naar een trouwbloemist die jullie bruidswerk kan maken.

Lijn 10 is gericht op het kweken van duurzaam gekweekte snijbloemen voor onder andere jullie bruidsboeket. Tijdens het groeiseizoen van juni tot ongeveer november is het mogelijk om samen een bruidsboeket samen te stellen. Als gespecialiseerd bruidsbloemist, met ruim 10 jaar ervaring, help ik jullie graag om jullie trouwdag aan te kleden met trouwbloemen die helemaal bij jullie en jullie dag passen.

Ik kweek zelf bloemen op op een verantwoorde manier bloemen in een bruidsboeket te kunnen verwerken. Door zelf mijn bloemen te kweken alleen in de maanden dat de bloemen in de natuur ook zouden bloeien, kan ook jij als bruid kiezen voor een meer duurzaam bruidsboeket.

Hoe mooi bloemen ook zijn, als ik bij de groothandel bloemen inkoop uit een land waar het bijvoorbeeld goedkoper is om ze te kweken is dat minder verantwoord dan dat ik zelf bloemen kweek. Veel bloemen worden ingevlogen vanuit het buitenland, zo komen de meeste rozen die in Nederland worden verkocht uit Ethiopië en Kenia. Daarnaast zijn bloemen die gekweekt worden in verwarmde en verlichte kassen minder duurzaam.

Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden, bekijk dan hieronder de verschillende pakketten die ik met veel zorg heb samengesteld. Zijn jullie geïnteresseerd en zijn jullie benieuwd of ik voor jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Vul dan het contactformulier in.

01

DIER VRIENDELIJK

Alle bloemen die ik zelf kweek zijn helemaal vrij van gif en chemische bestrijdingsmiddelen. Ik gebruik alleen, indien nodig, biologische bestrijdingsmiddelen die niet schadelijk zijn voor dieren en insecten. Het liefst gebruik ik diervriendelijke oplossingen zoals koffiedik want daar houden slakken niet van.

02

Dahlia's

éen van mijn favorieten is zeker weten de dahlia! Ze bloeien vanaf juni/juli tot ongeveer november. Tot de eerste nachtvorst kan je ontzettend veel bloemen oogsten en ik gebruik ze dan ook heel graag in bruidswerk! Dit jaar heb ik 50 verschillende kleuren en soorten.

03

Eenjarige bloemen

Het doel en missie van mijn eigen bloemen kweken is de biodiversiteit te ondersteunen en te stimuleren. Hoe meer natuurlijke bloemen hoe beter het is voor bijen, hommels, vlinders en andere insecten. Ik kweek voornamelijk eenjarige schone bloemen. Eenjarig wil zeggen dat ze maar een jaar bloeien, en dan vanzelf weer afsterven. Mijn pluktuin is kleinschalig, zodat ik alles goed kan bijhouden, en ik ook geen overschot aan bloemen heb als ze bloeien. Want ik gooi geen bloemen weg. Mocht ik toch te veel hebben dan droog ik de bloemen zodat ik deze op een ander moment ook kan gebruiken.

Eenjarige bloemen...

Bruidsboeketten die helemaal bestaan uit eigen gekweekte bloemen...

Trouwbloemen, Bloemist Groningen, bloemist Zuidhorn, prijs trouwboeket bruidsboeket, bruidswerk Groningen, Bruidsboeket Groningen, bloemstuk Groningen, Trouwbloemwerk Groningen, Lijn 10, Haren, Leek, Roden, Marum, Grijpskerk, Assen

Blogs...

Lees hier mijn nieuwste blogs....

Bruidswerk prijzen

Ik heb met zorg 2 verschillende pakketten gemaakt met verschillende mogelijkheden. Deze kunnen worden bekeken op de volgende inspiratie pagina’s Brons | Zilver. De tarieven maar ook bloemenkeuze staan vast, omdat er alleen eigen gekweekte bloemen worden verwerkt. Wel is er een ruim aanbod aan bruidsboeket mogelijkheden die op de inspiratie pagina’s staan die op Pinterest bekeken kunnen worden. Zo weten jullie heel snel wat de mogelijkheden zijn en wat het beste binnen jullie budget en bij jullie voorkeuren past. 

Het is niet mogelijk om andere bloemen dan die ik zelf kweek te verwerken in het bruidswerk. Er zijn bloemsoorten, zoals rozen, die niet in de volle grond gekweekt kunnen worden en daarnaast heb ik een selectie aan bloemsoorten gemaakt die ik zelf kweek. Ik werk uiteraard met de verste materialen die een dag voor jullie bruiloft geoogst en verwerkt worden.

 

In het (gratis) kennismaking- en informatie gesprek bespreek ik samen met jullie de mogelijkheden nadat jullie via het contactformulier hebben aangegeven welk pakket het beste bij jullie past. Dit gesprek vindt telefonisch plaats of via videobellen. Nadat wij elkaar hebben gesproken en ik een goed beeld heb van wat jullie graag zouden willen stuur ik een offerte op (deze ontvangen jullie alleen na telefonisch contact). Als  jullie voor mij kiezen als trouwbloemist, dan kunnen jullie akkoord gaan met de offerte en dan zal jullie offerte om worden gezet in een boeking!

– Minimale besteding voor een bestelling/boeking bedraagt €100,-* (pakket Brons) 

– Bruidswerk kan alleen worden afgenomen in de maanden juli-oktober doordat ik de bloemen zelf kweek

*Exclusief andere bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld bezorgkosten. 

Bruidswerk voorbeelden...

Bekijk hieronder de verschillende pagina's met verschillende mogelijkheden....

Inspiratie pagina Pakket Brons

Inspiratie pagina Pakket zilver

Bruidswerk pakketten

Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden...

Bruidswerk kan alleen worden afgenomen in de maanden juli - oktober doordat ik de bloemen zelf kweek

 • Pakket Brons
 • 100 montly
  • 1 Bruidsboeket uit pakket Brons
  • 1 Bruidegoms corsage passend bij het bruidsboeket.
  • Afgebonden met jutte touw of lint.
 • Pakket Zilver
 • 150,- monthly
  • 1 Bruidsboeket uit pakket Zilver
  • 1 Bruidegoms corsage passend bij het bruidsboeket.
  • 4 getuige corsages
  • 4 stoel / kerkbank boeketjes.

Instagram

Volg mij op Instagram waar ik regelmatig mooie beelden deel...