Zwangerschapsfotografie Groningen, Zwangerschapsfotografie Zuidhorn, Zwangerschapsfotograaf Groningen, zwangerschapsshoot Groningen, Zwanger Groningen, buikshoot Groningen, zwangerschapskleding Groningen, zwangerschapsjurk Groningen, fotograaf Groningen, fotografie Groningen, Lijn 10, Haren, Leek, Roden, Marum, Grijpskerk, Assen

Als je interesse hebt in een zwangerschapsshoot dan zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt de shoot o.a laten plaatsvinden op een mooie buitenlocatie, in de natuur. Maar het is juist ook heel mooi om de shoot gewoon bij je thuis plaats te laten vinden. In deze blog belicht ik een zwangerschapsshoot die in Suzanne haar eigen huis heeft plaats gevonden, en het resultaat!

 

Waarom zou je kiezen voor een shoot in je eigen huis?

Juist doordat de shoot plaats vindt in jullie eigen huis, krijg je hele mooie persoonlijke foto’s, herkenbaar en ook leuk om later, als de baby groot genoeg is om te begrijpen,te zien hoe het huis, en inrichting er toen uitzag. Ook is het voor jezelf heel ontspannen! Je hoeft de deur niet uit, of een eind in de auto te rijden. We kijken aan het begin van de shoot wat de mooie plekken in huis zijn. Waar is het licht het mooiste omdat ik het liefst met natuurlijk daglicht werk. En als je hebt gekozen voor het pakket met de jurken, kijken we eerst rustig naar welke jurken in welke ruimtes het mooiste tot hun recht komen. Gebruiken we accessoires, of wil je bijvoorbeeld ook foto’s maken in het babykamertje.

 

Werkwijze:

Ik neem eerst rustig de tijd om alle wensen door te nemen. Ik werk altijd graag op een rustige ontspannen manier, niet gehaast, of met een lijstje in mijn hoofd wat ik af wil werken. Ik vraag aan jou wat je mooi vindt, heb jij ideeën, wat vindt jij mooie ruimtes in huis.

 

Jurken:

Je kunt kiezen voor het pakket met de styling en exclusieve jurken die ik heb samengesteld voor mijn klanten. Daar zitten hele mooie lange maxi jurken bij. Maar ik heb ook kortere zomerjurkjes, en meer vintage jurken. Ik koop regelmatig nieuwe jurken om het zo voor mijn klanten exclusief te houden. Het is jammer als je namelijk steeds dezelfde jurken voorbij ziet komen. Het leuke van deze jurken is, dat ze vaak niet in je eigen kast hangen, ze vaak ook wat duurder zijn, en het zijn vaak jurken die echt voor een shoot heel mooi zijn, maar gewoon op een doordeweekse dag iets over de top zijn.

 

Bekijk hieronder de thuis shoot met Suzanne: