Blog

BRUIDSBOEKETTEN; TRENDS VAN 2018!

BLOG || Bruidsboeket trends van 2018

Net als bij bruidsjurken, heb je voor het bruidsboeket ook trends! Wat 5 jaar geleden “in” was, (denk aan de strak gebonden rozenboeketten) zie je nu toch wel echt een hele duidelijke verandering in de trends voor het bruidsboeket. Net als bij kleding veranderen de trends vaak en snel. Dat doet bloemwerk ook, maar net als bij mode trek je ook niet alles aan wat er op dat moment in de mode is. Je kijkt wat jij kan combineren, en wat jij wel en niet leuk vindt om te dragen.

Ik ben echt van mening, dat je vooral moet kijken naar wat jij mooi vindt, er bij jou past, en niet te vergeten, maar wel heel erg belangrijk, want er bij jouw jurk past! (daar later meer over). Het kan zijn dat je je droomjurk al hebt gevonden en dat je nu gaat zoeken wat voor bruidsboeket je graag wilt. Maar als je nog geen jurk hebt, kun je het juist ook omdraaien en eerst kijken wat voor soort bruidsboeket jij graag zou willen.

Misschien heb jij al helemaal een goed, en duidelijk beeld in je hoofd van hoe jouw bruidsboeket er moet gaan uitzien, maar misschien ben je nog heel erg zoekende. Dan is deze blog zeker interessant om te lezen, want misschien kan ik je een beetje op weg helpen.

Ter inleiding: || Ik laat in deze blogs inspiratie foto’s van Pinterest zien. Natuurlijk heb ik zelf ook veel mooie foto’s van bruidsboeketten, maar om de nieuwste trends van 2018 te laten zien kun je kijken op mijn Pinterest pagina voor inspiratie. Zo kun je zelf makkelijk verder zoeken en de afbeelding in een map plaatsen om vervolgens aan te geven welk soort/type bruidsboeket je door mij zou willen laten maken. 

 

Trends op het gebied van Bruidsboeketten!

Oversized: ||Van deze trend word ik stiekem heel erg blij! Nu maakte ik al mooie volle boeketten voor mijn bruiden, omdat ik wel vind dat een bruidsboeket gezien mag worden! Maar nu mag het allemaal nog wat groter en voller! YES! Ik hou ervan! Het bruidsboeket is (gelukkig maar) echt een belangrijk onderdeel geworden van jullie trouwdag! Maar ook echt een heel belangrijk onderdeel van jouw jurk!  Eerder waren de bloemen eigenlijk het belangrijkste, maar nu zie je dat het groen, ook echt gezien mag worden! 

 

 

Linten: || Lange linten zijn helemaal in! Het maakt het bruidsboeket heel speels. Als je de kleuren van de bloemen terug laat komen in de linten, krijg je een mooi geheel. Zo kun je als je een kanten trouwjurk hebt, kant in de vorm van een lint laten terug komen. Of meerdere soorten linten, en kleuren laten terug komen. Eerder zag je dat vooral de stelen heel strak werden afgebonden, en je zag de stelen van de bloemen niet, doordat er lint omheen zat. Nu zie je veel meer lange linten, en mogen de stelen ook gezien worden!

 

 

 

Texturen Mixen: || Bestaat jouw ideale bruidsboeket uit al jouw favoriete bloemen? Dat komt goed uit, want dat gaan we ook steeds meer terugzien dit jaar! Waar je eerder veel meer zag dat een bruidsboeket bestond uit minimaal 3 soorten bloemen, kun je er ook voor kiezen om al jouw favoriete bloemen te combineren! Kies er dan voor om verschillende texturen te verwerken in jouw boeket. Het brengt een bijzondere twist in je bruidsboeket. Met texturen wordt bedoeld dat de bloemen verschillende vormen en groottes heeft.

 

 

 

Mix vintage And New: ||Vintage was al in, maar nu helemaal! Something old, and something new. Combineer dit in jouw bruidsboeket en maak een mix met de nieuwste trends van 2018, met oude klassiekers. Zo heb je een mooie combinatie van oud en nieuw in je bruidsboeket! Helemaal mooi als je jurk ook een vintage look heeft en zo trek je deze stijl helemaal door. 

 

 

 

Teardrops: || Deze trend is weer helemaal terug. Het is een hele tijd “uit “geweest. Meestal waren de bruidsboeketten strak ingebonden en rond. Geen gekke uitschieters en het bruidsboeket was compact en klein. Nu zie je de waterval weer helemaal terugkomen, en deze vintage vorm mag weer gezien worden. Deze vorm is ook erg goed te combineren met bovengenoemde stijlen.

 

Ik hoop dat je als aanstaande bruid wat inspiratie op hebt kunnen doen uit deze blog. Alle afbeeldingen zijn afkomstig van Pinterest en zijn terug te vinden op mijn Pinterest pagina.  Zo kun je zelf gemakkelijk deze afbeeldingen terugvinden, en daarop weer verder zoeken. SUCCES!

 

TIP || lees binnenkort ook:

  • Welke soorten bruidsboekketten zijn er?
  • Een bruidsboeket vinden wat past bij jouw figuur!
Geen reacties
Plaats een reactie