Styled shoot

Styled wedding Shoots

In samenwerking met Nathalie van Nathalie Arnoczky Photography organiseert Lijn 10 styled shoots voor fotografen, om fotografen de gelegenheid te geven hun portfolio uit te breiden. Wij organiseren in samenwerking met professionele leveranciers, de gehele styling. Zo hebben wij onder andere een hele leuke samenwerking met o.a Cotton Bird.

Styled Belly Shoot 

8 september organiseert Styled shoot 2 Styled belly styled shoots*, met elk een eigen thema,  op een prachtige locatie ( zandverstuiving ) . Je kunt je hierbij aanmelden voor de ochtendsessie met het thema: Le Petit en/of de middagsessie met het thema: Sparkle Grey. Je kunt je voor één van de twee shoot opgeven, maar ook voor beide shoot, dan ontvang je ook een leuke korting!  De ochtend is met 1 zwanger model. De middag is met (2 modellen) een zwanger model met man.

De deelname aan de Styled belly shoot ochtendsessie of middagsessie bedragen € 99,00 (excl. BTW). Wil je graag aan beide shoots deelnemen dan krijg je € 20,00 euro korting en dan betaal je maar € 180,00 (excl. BTW). Hiervoor krijg je mooie foto’s voor in je portfolio, en een gezellige shoot met mede fotografen! Door onderstaand formulier in te vullen ontvang je een brochure voor elk van de styled belly shoots. In deze brochures wordt meer informatie gegeven en staat beschreven hoe je je aan kunt melden.

* Deze dag gaat door bij minimaal 7 aanmeldingen voor zowel het ochtendprogramma als het middagprogramma. Bij minder aanmeldingen zoeken wij naar een passende oplossing.

Wil je op de hoogte blijven like dan onze Facebook pagina!

Ben je benieuwd naar onze vorige editie van een styled shoot? Bekijk dan hier de beelden van de Blog:

 Ochtend styled belly shoot met het thema:

 – Le petit

Middag styled belly shoot met het thema:

– Sparkle Grey

Voornaam:*


captcha