Referenties Fotograaf

Voordat jullie beslissen of jullie mij als fotograaf willen boeken is het misschien fijn om van andere bruidsparen te lezen waarom ze voor Lijn 10 hebben gekozen, en wat hun ervaring was. Willen jullie ook graag een referentie geven over Lijn 10 voor andere mensen? Mail mij dan, dan kan ook jullie referentie hier onder staan!

Newborn shoot  – Kampen

“Op een hele rustige en prettige manier legde Marjolijn de kleine meid vast; je nam fijn de tijd voor haar! Of ze nou huilde of honger had; je hield er rekening mee; super dat hier ruimte voor was!

We vonden het fijn dat je tussendoor even wat gemaakte foto’s liet zien, zodat wij een idee kregen van hoe het eruit zou komen te zien op beeld.
Leuk dat we zo snel na de shoot al enkele foto’s van je mochten ontvangen; we waren ook erg benieuwd naar het resultaat! De foto’s zijn erg leuk geworden.

Leuk idee om stukjes van haar lichaam te fotograferen voor een collage.

Op de gerimpelde voetjes werden we helemaal verliefd! Kortom; de foto’s zijn een mooie blijvende herinnering voor later aan deze bijzondere beginperiode van ons mooiste bezit! Bedankt! ”

” Wij vonden het fijn dat je tussendoor wat gemaakte foto’s liet zien ”

 

regio Groningen
Bruidsfotografie Lijn 10 Leeuwarden IJsselmuiden Kampen

Bruidsfotografie  –  Pieter & Jorieke Genemuiden

“Wij hebben een super mooie dag gehad met Marjolijn.  Het was allemaal heel ontspannen. In een gesprek gaven wij aan wat voor ideeën wij hadden en daar heeft zijn op in gespeeld.  Wat wij fijn vonden aan het fotograferen van Marjolijn was dat het ongedwongen was. Marjolijn pakte haar momenten om te fotograferen en wij hadden daar verder geen last van. Het was niet van oh doe dat nog eens over of zo. Gelukkig niet! Wij deden ons ding en Marjolijn legde ondertussen de momenten vast. En het resultaat is super!! Marjolijn nogmaals bedankt voor jou bijdrage aan onze mooie dag. Wij kunnen dankzij jou mooie foto’s er nog heel lang nagenieten.”

Dit geldt trouwens ook voor het bruidsboeket. In het gesprek hebben wij verteld wat voor bloemen wij mooi vonden en welke kleuren. Wij wilden een mooi/vrolijk boeket met roze en oranje. Het boeket is precies geworden wat wij in gedachten hadden.”

” Marjolijn pakte haar momenten, wij hadden daar verder geen last van “

Jorieke

Moeder & docher shoot  – Wezep

“Zaterdag 7 juni hebben wij onze gewonnen moeder-dochter fotoshoot gehad.  Suzanne heeft deze shoot gewonnen via een actie van lijn 10 via Facebook. We kunnen alle 3 zeggen dat deze dag goed is geslaagd. We hebben net de foto’s binnen en we zijn er super blij mee. De foto’s zijn erg mooi geworden. Marjolijn, de eigenaresse van lijn 10, heeft veel ideeën om je mooi leuk en spontaan op de foto te krijgen. Ook was de sfeer erg prettig, je hoeft bij Marjolijn absoluut niet zenuwachtig te zijn voor een shoot. Al met al was het een hele leuke dag en zijn wij erg blij met het resultaat. Dankjewel Marjolijn voor de super gezellige dag!”

” Je hoeft bij Marjolijn absoluut niet zenuwachtig te zijn voor een shoot! ”

Fotografie lijn 10, fotograaf zuidhorn, fotografie, fotograaf, fotografie zuidhorn, fotografie Lijn 10
Pre-wedding Lijn 10 Leeuwarden IJsselmuiden Kampen

Pre -wedding shoot: Remon & Claudia – Hattem

‘Op een mooie herfstdag hebben wij een pre wedding shoot gedaan in de Hattemse bossen. Het was even wennen om te poseren voor een camera maar gelukkig was de sfeer ontspannen en vloog de tijd om. Er was ruimte om eigen ideeën in te brengen en we konden aangeven welke stijl we mooi vonden en welke sfeer we graag in de foto’s terug wilden zien. Daarnaast kregen we handige aanwijzingen die de foto’s ten goede kwamen.

We zijn blij met het eindresultaat!’

” We kregen handige aanwijzingen die de foto’s ten goede kwamen”

Claudia

error: Copyright Lijn 10