Marjolijn

Meet Marjolijn…
Hi, wat leuk dat je op mijn site kijkt, mijn naam is Marjolijn, ik ben gediplomeerd fotograaf  met een grote liefde voor natuurlijk licht, emoties en mooie details. Iedereen heeft een uniek en persoonlijk verhaal, ik vind het heel bijzonder om dit vast te mogen leggen. In mei 2017 ben ik afgestudeerd aan de Fotovakschool in Apeldoorn.

Ook ben ik gespecialiseerd Wedding Florist en heb mij tijdens mijn studie gespecialiseerd in het maken van bruidswerk, zoals o.a het bruidsboeket en corsages. Heerlijk dat ik nu van mijn beide grote liefdes mijn werk kan maken, en dat ik nu bruidswerk en fotografie samen kan combineren! Ik ga tijdens een fotoshoot opzoek naar de kleine details en spontane momenten, zodat ik jullie verhaal zo goed mogelijk kan vertellen met mijn foto’s.

Naast bruiloften fotografeer ik ook newborns, en kun je ook voor zwangerschapsfotografie, Love en pre wedding shoots bij mij terecht.  Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om mijn creativiteit te delen, en daarom geef ik Styled shoots aan fotografen.

Ik ben gevestigd in Zuidhorn (provincie Groningen), maar mijn klanten bevinden zich door het hele land. Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten!

  • Bloemist Groningen, Bloemist Zuidhorn, Bruidswerk Zuidhorn, Bruidswerk Groningen, Bruidsboeket Zuidhorn, Bruidsboeket Groningen, Styled Shoot, Trouwbloemwerk Zuidhorn, Trouwbloemwerk Groningen, Bruidsfotograaf Groningen, Bruidsfotograaf Zuidhorn, Fotograaf Groningen, Fotograaf Zuidhorn, Lijn 10
  • Bruidswerk Zuidhorn, Bruidswerk Groningen, Bruidsboeket Zuidhorn, Bruidsboeket Groningen, Trouwbloemwerk Zuidhorn, Trouwbloemwerk Groningen, Bruidsfotograaf Groningen, Bruidsfotograaf Zuidhorn, Fotograaf Groningen, Fotograaf Zuidhorn, Lijn 10, Fabriek Zuidermeer
  • Marjolijn, Lijn 10, Bruidsfotograaf Zuidhorn, Bruidsfotograaf Groningen, Trouwfotograaf Zuidhorn, Trouwfotograaf Groningen
  • Marjolijn, Lijn 10, Bruidsfotograaf Zuidhorn, Bruidsfotograaf Groningen, Trouwfotograaf Zuidhorn, Trouwfotograaf Groningen

Persoonlijk: 

Mijn manier van werken is vrij persoonlijk. Dat pas ik vooral toe wanneer ik als bruidsfotograaf voor een bruidspaar de bruidsfotografie mag verzorgen en als ik bruidswerk, zoals het bruidsboeket, mag maken voor een bruidspaar. Ik vind het bijvoorbeeld erg fijn om, als ik een bruidspaar mag fotograferen bij hun huwelijk, het bruidspaar eerst beter te leren kennen. Het is ook belangrijk dat jullie mij en mijn manier van werken leren kennen. In een kennismakingsgesprek wordt besproken wat jullie wensen zijn en hoe ik daar als bruidsfotograaf invulling aan zou kunnen geven.

Bewerken: 

De foto’s bewerk ik altijd, maar het liefst zo min mogelijk. Ik doe bijvoorbeeld iets aan de helderheid, hooglichten, schaduwen. Ik houd van een mooie combinatie van kleur en zwart wit. Soms is een foto juist heel mooi in zwart wit, omdat dan beter details zijn te zien. Soms is een foto juist mooier in kleur omdat bijvoorbeeld in een foto veel kleur zit. Denk bijvoorbeeld aan het bruidsboeket. Bij elke foto bekijk ik hoe ik de objecten / inhoud van een foto het best tot hun recht kan laten komen.

Poseren: 

Als bruidsfotograaf werk ik zoveel als mogelijk op de achtergrond. Dit betekent dat jullie niet, of zo min mogelijk, mijn aanwezigheid zullen ervaren. Tijdens de coupleshoot werk ik op niet-geregiseerde manier en vraag jullie dan ook niet om gekke houdingen of poses aan te nemen. Het liefst werk ik dan ook met natuurlijke spontane houdingen en ik laat dit dan ook terug komen in de foto’s. Voor mij is het namelijk erg belangrijk dat jullie jezelf herkennen in de foto’s. De foto’s worden liefdevol, puur en romantisch.