Wedding Box & USB Box

Wedding box & USB Box

Boek je bij Lijn 10 een fotoshoot dan krijg je bij verschillende Collections een luxe USB met een Linnen of Leren USB box. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een wit linnen SLIDE USB box of een wit linnen SQUARE USB box. Wil je liever een mooie foto op de voorkant? Dat is ook mogelijk. Voor de USB kan er gekozen worden tussen een mooie houten rechthoekige USB of voor de Vintage Look USB.

Kijk hieronder voor de verschillende mogelijkheden.

USB box SLIDE

De USB box SLIDE wit linnen is rustig en mooi afgewerkt met wit lint. Het heeft een strakke moderne uitstraling. De USB is goed opgeborgen en heeft bandje waar je de USB goed en stevig achter kan bevestigen.

Ook kan er gekozen worden voor de USB box SQUARE wit linnen, waarbij de USB wordt opgeborgen in een mooie zwarte schuim laag. De USB is zo veilig en goed opgeborgen. De USB is zo goed opgeborgen door een deksel met magneet sluiting. De box heeft een mooie strakke moderne uitstraling.

USB box SQUARE met foto

De USB box SQUARE linnen met foto is rustig en mooi afgewerkt met wit lint. Het heeft een strakke moderne uitstraling. De USB is goed opgeborgen en heeft bandje waar je de USB goed en stevig achter kan bevestigen. Door de foto krijgt de USB box een persoonlijke uitstraling.

Wedding box

De Luxe wedding USB box is een mooie USB box van wit linnen. In de wedding box is er ruimte voor 10 Fine art prints, en voor een luxe USB stick van eikenhout of een USB stick in een witte vintage old look. De USB is goed opgeborgen en heeft bandje waar je de USB goed en stevig achter kan bevestigen. De witte linnen wedding box heeft een mooie strakke moderne uitstraling en een cadeautje om te krijgen na jullie huwelijk!