Fotografie

Lijn 10 is als niet alleen te boeken voor bruidsfotografie, maar ook voor overige fotografie. Wil je graag een fotoshoot boeken bij mij? Of ben je zwanger of verliefd en wil je dit graag vastleggen? Ik neem de tijd om samen te kijken naar jullie wensen en de juiste locatie te zoeken. Ook werk ik met leuke accessoires die we bij de shoot kunnen gebruiken en die de foto’s net wat leuker kunnen maken! Hieronder vind je een overzicht van de verschillende mogelijkheden. Jullie kunnen bij Lijn 10 terecht voor:

Loveshoot

Zijn jullie verliefd en willen jullie dit graag vastleggen? Bestel dan een loveshoot! Jullie mogen zelf de locatie(s)aangeven.Ook werk ik met leuke accessoires die door mij meegenomen worden, leuk voor bijvoorbeeld een thema, of een foto voor een kaart (bv. trouwkaart). 

Buik/zwanger shoot

Ben je zwanger en wil je je buik mooi laten vast leggen? Bestel een buikshoot! Ik kijk samen naar wat jou wensen zijn, ook hier werk ik met accessoires. 

(Lifestyle)Newborn shoot

Zijn jullie net de trotse ouders geworden van een prachtige dochter of zoon? En willen jullie graag dit prachtige wonder vastleggen op foto? Dan kunnen jullie een Newborn shoot bij mij bestellen! Samen met jullie bespreek ik wat jullie wensen zijn, en of jullie een bepaald thema willen gebruiken of juist hele mooie pure foto’s. Wel is het van belang te weten dat de NewBorn shoot binnen 2 weken na geboorte dient plaats te vinden. Dit omdat de baby in deze periode nog veel de oogjes dicht heeft en dit de mooiste foto’s oplevert. 

Vrijgezellen/vriendinnen shoot

Moet je binnenkort een vrijgezellenfeest organiseren en weet je nog niet wat je kan doen? Bestel bij mij een vrijgezellenshoot! We gaan naar een door jullie gekozen locatie en maken in een bepaald thema naar foto’s naar wens. Ook worden er apart van iedereen foto’s gemaakt! Neem contact op met Lijn 10 en vraag naar de mogelijkheden.