Bruidswerk

Uniek en op maat gemaakt bruidsboeket!

Bij een perfecte bruiloft horen natuurlijk ook de perfecte bloemen! Een van de mooiste dingen in de bloemen branche, vind ik het maken van bruidswerk. Daarom heb ik mij tijdens mijn studie gespecialiseerd in het maken van bruidswerk. Door mijn specialisatie heb ik veel ervaring in het maken van verschillende bruidsboeketten, stijlen en soorten.

Ik werk heel persoonlijk, Ik kijk naar de persoonlijkheid van de bruid. Het eindresultaat is een weerspiegeling van haar persoonlijkheid. Samen kijken we naar de stijl en het thema die jullie voor jullie trouwdag in gedachten hebben. Ik geef advies over welke bloemen er goed bij het thema passen, en welke bloem soorten wel en niet bij elkaar te combineren zijn. Wist je bijvoorbeeld dat een bruidsboeket een jurk een hele andere look kan geven?

Een bruidsboeket is erg belangrijk! Wat wil je die dag uitstralen? Past hij bijvoorbeeld bij de jurk? En bij je figuur? Wil je een romantische look, of juist heel losjes en ontspannen? Zo nemen we alles stap voor stap door en komen we samen tot een uniek, exclusief en op maat gemaakt bruidsboeket!

In het (gratis) kennismaking en info gesprek bespreek ik samen met jullie al jullie wensen en ideeën. De mogelijkheden hangen bijvoorbeeld af van het seizoen waarin jullie trouwen. Nadat wij elkaar hebben besproken en ik een goed beeld heb van wat jullie graag zouden willen, stel ik een vrijblijvende offerte op. Jullie hebben dan als het goed is na het zien van mijn werk, en mij persoonlijk een goed beeld. Als jullie voor mij kiezen om jullie bloemwerk te maken, dan kunnen jullie de offerte onderteken en dan zal jullie offerte om worden gezet in een boeking!

Bruidsboeket, bruidswerk, corsage roos, corsage roze, lijn 10, Fotograaf Regio Groningen
error: Copyright Lijn 10