Inspiratie voorbeelden

Wat is er eigenlijk allemaal mogelijk op het gebied van trouwbloemen?

Op mijn inspiratie pagina's vol met de verschillende typen trouwbloemwerk kun je richtprijzen vinden van inspiratie voorbeelden. Op deze pagina's zullen steeds weer nieuwe voorbeelden worden toegevoegd. Klik op één van onderstaande buttons op per type trouwbloemwerk de inspiratiepagina te openen. Door op de afbeeldingen te klikken kun je de richtprijs van het desbetreffende voorbeeld zien.

d

Elegance in every detail.

Samen creëren we het 'wauw' effect!

NPO serie Hollands Hoop, seizoen 3

Uitgelichte opdracht

In mei 2019 heeft de tv-serie Hollands Hoop, die in Groningen werd opgenomen, gevraagd om corsages te maken voor een bruiloftscene in deze serie. Het was voor mij een eer om hiervoor gevraagd te worden en deze corsages te mogen leveren en terug te zien op tv.

Leverancier bruiloft

" Marjolijn is een hele getalenteerde fotografe met veel ervaring in het stylen van bruiloften. Ze deeld haar liefde voor fotografie ook met andere leveranciers. We hebben al veel leuke ervaringen met Marjolijn! "
Cotten bird | Trouwkaarten | Samenwerking Styled shoot

Bruidswerk

" Marjolijn heeft ons bruidswerk verzorgt, wij waren hier ontzettend blij mee. Nu de foto's binnen zijn kunnen we er nog een beetje extra van genieten. Bedankt Marjolijn voor je ideeën, wij vonden het erg leuk om met je samen te werken!
Erwin & Janita

Bruidswerk

"Ik had een aantal foto's opgezocht van wat ik mooi vond en Marjolijn wist meteen wat ik bedoelde! Het is altijd afwachten hoe het er uiteindelijk uit gaat zien maar het was boven verwachting! Ook de gesprekken waren erg gemoedelijk en gezellig en ze nam rustig de tijd om alles door te nemen. Prijs - kwaliteit is ook erg goed, een aanrader!"
Mark & Denise

Bruidswerk

"Kort voor de bruiloft hebben wij elkaar gesproken om te overleggen wat ik wilde en daar haakte ze perfect op in! Alles kan! Op de dag zelf was het alleen maar genieten. Marjolijn kwam zelf langs om de bloemslingers te bevestigen waardoor alles er perfect uitzag! Ook mijn moeder was heel blij met de bijpassende bloemstukken voor in huis. Het was prachtig! Ik kan iedereen aanraden haar te vragen voor ieder bloemwerk."
Lammert & Jorieke

Bruidswerk

"We zijn heel tevreden met het bloemwerk van Marjolijn! Zowel het boeket als de andere bloemdecoraties die ze voor ons heeft verzorgt. Marjolijn denkt mee en komt met leuke voorbeelden. Ook nu de bloemen gedroogd zijn genieten we er nog van!"
Alwin & Jolanda

Bruidswerk

"Toen wij aan het kijken waren voor bloemen voor onze bruiloft konden we het niet echt vinden. Alles was zo stereotype. Verteld wat wij zochten, en wat bleek op de dag zelf... Exact wat wij hadden besproken was verwerkt in het boeket, het autostuk en de bloempotjes op tafel. Was ik niet al enorm verliefd op mijn man, de bloemen kwamen nu op een goede 2e plaats!
André & Ingrid

Bruidswerk

"Wat was het mooi, een plaatje! Je hebt het overtroffen!Helemaal het idee wat ik ingedachte had. Je laat de passie voor je werk zien in je opdrachten, en je hebt hier zo veel gevoel voor! Ik wil je bedanken voor je werk en nogmaals voor het prachtige resultaat.Wat heb ik veel reacties gekregen."
Marnix & Hanna

Bruidswerk

"Wauw Marjolijn, wat kan jij een prachtige bloemstukken maken! We hebben talloze complimenten gehad op de corsages (de vlag ging uit toen de familie het magneetje ontdekte ipv een speldje) en op de bloemstukken op tafel. Het was geweldig om te horen 'dat de boomgaard met de lange tafels en bloemen leek op een Franse boerderijbruiloft', precies wat we in gedachten hadden. Heel veel complimenten voor je geweldige werk en service. We hebben een prachtige dag gehad, dank voor je hulp!"
Marijke & Bas

Bruidswerk

" In het voorgesprek hebben wij verteld wat voor bloemen wij mooi vonden en welke kleuren. Wij wilden een mooi/vrolijk boeket met roze en oranje. Het boeket is precies geworden wat wij in gedachten hadden.”
Pieter & Jorieke

Bruidswerk

Marjolijn luisterde ze goed naar onze wensen. Wij hoefde eigenlijk niet veel uit te leggen, Marjolijn had goed en snel door hoe wij het wilden. Wij waren ook blij verrast toen we eenmaal het bruidswerk op onze bruiloft zagen. Wat was dit mooi geworden! Precies zoals wij het wilde qua kleur, grote en positie. Wij zijn dus erg blij en tevreden over het werk van Marjolijn!
Hendrik en Irma

Bruidsbloemen prijzen

De tarieven zijn vanaf prijzen, omdat dit afhankelijk is van jullie eigen voorkeur en wensen. Willen jullie bijvoorbeeld een bruidsboeket of bruidswerk met wat exclusievere – en daardoor duurdere – bloemen, dan wordt de prijs hoger. Ik werk uiteraard met verse materialen die tijdens sommige periodes duurder zijn om in te kopen; denk hierbij aan de periode rond kerst, Pasen, Moederdag etc.

Hieronder staan wel richtprijzen, maar ik kan pas echt een goede berekening van de prijs maken als ik weet wat jullie willen en ik jullie wensen zijn.

In het (gratis) kennismaking- en info gesprek bespreek ik samen met jullie al jullie wensen en ideeën. De mogelijkheden hangen bijvoorbeeld af van het seizoen waarin jullie trouwen. Nadat wij elkaar hebben besproken en ik een goed beeld heb van wat jullie graag zouden willen, stel ik een vrijblijvende offerte op.  Na het zien van mijn werk en het voeren van het kennismakingsgesprek hebben jullie, als het goed is, een goed beeld van mij, mijn werkwijze en het werk dat ik als bloemstylist/bloemist kan leveren. Als jullie voor mij kiezen als bloemstylist/bloemist om jullie bloemwerk te maken, dan kunnen jullie akkoord gaan met de offerte en dan zal jullie offerte om worden gezet in een boeking!

Tarieven bruidswerk

Onderstaande prijzen zijn per stuk en vanaf prijzen. Neem contact op voor een op maat gemaakte offerte.

De hieronder genoemde richtprijzen kunnen duurder uitvallen wegens verhoogde tarieven bij kwekers en leveranciers ten gevolgde van het coronavirus.

 • Bruidsboeket
 • Vanaf € 50 period
 • Bruidsboeket Vanaf €50,-
 • Polscorsage
 • Vanaf € 20 period
 • Polscorsage, incl. armband Vanaf €20,-
 • Haarstyling
 • Vanaf € 10 period
 • Haarknip Vanaf €10,-
  Haarband met bloemen Vanaf €15,-
  Haarkrans Vanaf €20,-
 • Autostyling
 • Vanaf € 15 period
 • Autoslinger (guilander) Vanaf €50,- p.m.
  Bloemstuk motorkap Vanaf €50,-
  Boeket spiegel Vanaf €15,-
 • Corsages
 • Vanaf € 1,50 period
 • Bruidegoms corsage Vanaf €5,-
  Gasten corsage Vanaf €2,-
  Kindercorsage van vilt Vanaf €3,-
  Kindercorsage met bloemen Vanaf €1,50
 • Locatie styling
 • Vanaf € 7,50 period
 • Bloemwerk voor stoelen of kerkbanken Vanaf €7,50
  Bloemenstyling voor op backdrop Vanaf €50,-
  Bloemwerk voor kleine vaasjes Vanaf €7,50
  Bloemwerk voor grote vaasjes/vazen Vanaf €20,-
  Bloemwerk voor grote vazen op pilaren Vanaf €50,-

Voorwaarden voor het bestellen van bruidswerk

 • Minimale besteding voor een bestelling/boeking bij Lijn 10 is € 50,-.  (excl bezorgkosten en andere evt. kosten), mits de bloemen beschikbaar zijn/besteld kunnen worden bij een regionale groothandel.
 • De corsages worden standaard met een speldje geleverd. Met een magneetje kan worden besteld tegen een meerprijs van € 1,- per corsage.
 • Na het akkoord geven van de offerte wordt jullie offerte omgezet in een boeking. Voor bruidswerk geldt een aanbetaling (zie voorwaarden). Na het akkoord geven van de offerte krijgen jullie de factuur 14 dagen voor de bruiloft per mail toegestuurd. Deze factuur dient 7 dagen voor de bruiloft te zijn overgemaakt.
 • Bij besteding vanaf € 200,- krijgen jullie een vaas van Lijn 10 cadeau.
 • Bezorgkosten naar één locatie binnen een straal van 20 km enkele reis vanaf Zuidhorn zijn € 25,- Buiten deze straal zal op basis van de aanvraag gekeken worden welke bezorgkosten worden gehanteerd. Bij bezorging op meer dan één locatie, al dan niet binnen een straal van 20km enkele reis vanaf Zuidhorn, zullen de bezorgkosten op maat berekend worden. Bezorgkosten worden vermeld op de offerte.

Follow Me on Instagram

@ lijn10_marjolijn_