lifestyle newborn fotograaf Groningen, lifestyle newborn fotoshoot Groningen, baby shoot Groningen, lifestyle newborn fotografie Groningen, pasgeboren baby fotoshoot, lijn 10, Haren, Zuidlaren, Ten Boer, Roden, Grijpskerk, Reitdiep, Rivierenbuurt

Lifestye Newborn shoot | Eline, Daan & Isa

Op een warme ochtend in augustus mocht ik bij dit jonge gezin in Groningen langs komen voor een Lifestyle Newborn shoot. Bekijk hieronder de hele Lifestyle Newborn shoot. Wil je zelf een Lifestyle Newborn shoot boeken? Kijk dan naar de mogelijkheden. Bij een Lifestyle shoot staat het nieuwe gezin centraal, ik fotografeer het nieuwe gezin. Dus ik maak foto’s van jullie drieën, van de baby met één van de ouders en enkel de baby. Hierbij fotografeer ik veel mooie details. Er is altijd ruimte voor eigen inbreng. Tijdens deze fotoshoot wilde Eline ook graag wat foto’s van de baby kamer en van het geboorte kaartje. Toen papa Daan zijn dochtertje Isa even ging verschonen heb ik ook gewoon door gefotografeerd. Juist dit soort ongedwongen foto’s ook een mooie afwisseling in het geheel.

 

 

newborn fotograaf Groningen, newborn fotoshoot Groningen, baby shoot Groningen, newborn fotografie Groningen, pasgeboren baby fotoshoot, lijn 10, Haren, Zuidlaren, Ten Boer, Roden, Grijpskerk, Reitdiep, Rivierenbuurt

newborn fotograaf Groningen, newborn fotoshoot Groningen, baby shoot Groningen, newborn fotografie Groningen, pasgeboren baby fotoshoot, lijn 10, Haren, Zuidlaren, Ten Boer, Roden, Grijpskerk, Reitdiep, Rivierenbuurt