newborn fotograaf Zuidhorn, newborn fotograaf Groningen, newborn fotografie Zuidhorn, newborn fotografie Groningen, baby shoot Zuidhorn, baby shoot Groningen, lijn 10, Haren, Leek, Roden, Marum, Grijpskerk, Assen

Wat is nou eigenlijk het verschil tussen een Newborn en een Lifestyle Newborn shoot?

Bij de lifestyle shoot draait het zowel om de ouders, als om de baby. Ik maak foto’s van hoe het echt op dat moment is, en gaat. Maar ook neem ik het huis en inrichting mee in de fotografie. Zo kan ik de baby fotograferen terwijl hij of zij lekker ligt te slapen. Ook werk ik dan heel erg met details om de sfeer te laten zien in mijn foto’s. Het nieuwe gezin staat centraal bij lifestyle.

 

Ik hou er niet van om zelf gefotografeerd te worden, maar wil wel graag een lifestyle shoot. Kan dit?

Ja zeker kan dat! Ik kan ook heel veel mooie beelden maken met details van jullie als ouders. Terwijl jullie niet heel zichtbaar zijn, of zo gefotografeerd dat jullie minder zichtbaar zijn. Onderstaande foto is daar een goed voorbeeld van.

newborn fotograaf Zuidhorn, newborn fotograaf Groningen, newborn fotografie Zuidhorn, newborn fotografie Groningen, baby shoot Zuidhorn, baby shoot Groningen, lijn 10

De ouders zijn niet zichtbaar, maar door dat de handen van de ouders wel zijn te zien, het het toch een heel erg mooi beeld geworden. De beschermende handen geeft dit beeld toch een heel mooi beeld van de ouders met de baby. Wil je als ouders iets meer zichtbaar zijn dan kan ik deze onderstaande foto maken.

newborn fotograaf Zuidhorn, newborn fotograaf Groningen, newborn fotografie Zuidhorn, newborn fotografie Groningen, baby shoot Zuidhorn, baby shoot Groningen, lijn 10

De ouders zijn zichtbaar, maar niet helemaal omdat je alleen details van de ouders ziet. De baby wordt eigenlijk op dezelfde manier vastgehouden als de foto met de handen. Alleen ik sta als fotograaf op een andere plek, achter de ouders. Dit geeft dus ook een heel ander beeld.

 

Wil je juist wel heel graag foto’s en mooie beelden met jullie als ouders helemaal zichtbaar, dan heb ik echt veel meer opties om jullie als nieuw gezin te fotograferen. Hieronder zie je meerdere opties.

newborn fotograaf Zuidhorn, newborn fotograaf Groningen, newborn fotografie Zuidhorn, newborn fotografie Groningen, baby shoot Zuidhorn, baby shoot Groningen, lijn 10

Op bovenstaande foto is goed te zien dat ik echt fotografeer zoals de situatie op dat moment is. Het hondje ligt lekker te slapen op de stoel. Hij is ook onderdeel van het gezin, en huis dus mag hij zeker niet ontbreken.