Tafelstyling, Bruidswerk, Paterswolde, Groningen, Lemferdinge, Lijn 10, Zuidhorn, Tafelstuk

Paterswolde Groningen, Tafelstyling bruidswerk Landgoed Lemferdinge

TAFEL STYLING IN BOOMGAARD || 15 juni 2018 ||Landgoed Lemferdinge, Paterswolde

Op 15 juni mocht ik op trouwlocatie Landgoed Lemferdinge, Paterswolde, het bruidswerk van B&M verzorgen. Het bruidspaar wilde graag tafelstyling voor 2 grote lange tafels van 10 meter per tafel in de boomgaard. Veldbloemen met o.a gipskruit. Ook wilde het bruidspaar corsages voor de gasten. Toen ik het bloemwerk kwam bezorgen, waren vrienden en familie al druk bezig met het aankleden en versieren van de locatie. Ook was de catering al bezig met het dekken van de lange tafels.

 

“Wauw Marjolijn, wat kan jij prachtige bloemstukken maken! We hebben talloze complimenten gehad op de corsages (de vlag ging uit toen de familie het magneetje ontdekte i.p.v. een speldje) en op de bloemstukken op tafel. Het was geweldig om te horen ‘dat de boomgaard met de lange tafels en bloemen leek op een Franse boerderijbruiloft’, precies wat we in gedachten hadden. Heel veel complimenten voor je geweldige werk en service. We hebben een prachtige dag gehad, dank voor je hulp. B&M”