STYLED WEDDING SHOOT | IMPRESSIE VAN DE DAG

Styled wedding shoot || 30 juni 2018 || Fabriek Zuidermeer 

 

 

Deze video van de styled wedding shoot is gemaakt door Nathalie photography

 

Op 30 juni hebben Nathalie van Nathalie photography en Lijn 10 een styled wedding shoot georganiseerd voor beginnende en gevorderde fotografen. De prachtige locatie Fabriek Zuidermeer was helemaal super! Wij hebben gewerkt met professionele leveranciers, en ik (Lijn 10), heb al het bloemwerk / bruidswerk en styling verzorgt voor deze dag. En wat hadden we ook een geweldig bruidspaar en geweldig mooi weer!  In deze blog wordt een kijkje achter de schermen en een impressie van de styled shoot gegeven. 

 

 

De styled shoot vergde de nodige voorbereidingen voorafgaand aan 30 juni, maar ook op de ochtend zelf. Al vroeg in de ochtend waren Nathalie en ik op de locatie om alle bloemenstyling en styling, verspreid over meerdere plekken op de locatie, neer te zetten en op te bouwen. Daarnaast hadden we gezorgd voor lekkere hapjes en drinken, waaronder donuts en water met vers fruit.  Terwijl wij bezig waren met het treffen van de voorbereidingen, was Pia van Pia Hair & Beauty, druk bezig om de visagie en het haar van Marlieke, de bruid, te doen.  

 

 

De fotografen begonnen met fotograferen in de mooie tuin met boomgaard en kas. Nadat we in de tuin en bij de kas klaar waren werd de hele groep in 2 (roulerende) groepen van 6 ingedeeld. Eén groep kon de styling vastleggen, de andere groep kon met het bruidspaar naar binnen en hen daar fotograferen. Op de locatie zijn 3 binnenruimtes. In de eerste ruimte, een mooie lichte ruimte, waren onder andere de stationary van Cotton Bird neergelegd. In de tweede ruimte, een ruimte met prachtige hoge ramen en een industrieel karakter, was een door Lijn 10 ontworpen en opgebouwde backdrop – mét bloemwerk, neergezet (zie foto hieronder). Eén van de bruidstaarten die Love Baking geleverd had en in deze ruimte stond, paste perfect bij het gevoel en de sfeer die deze ruimte opriep. In de derde ruimte was een tafel met styling en bloemwerk opgesteld, die in combinatie met de hoge ramen een heel mooi effect opleverde. De fotografen hebben de vrijheid gekregen om zelf het bruidspaar aan te sturen / aanwijzingen te geven en met elkaar te overleggen welke houdingen het bruidspaar aan moest nemen. Door de mooie visagie, het haar en de prachtige trouwjurk van Bidallure  zag de bruid er echt geweldig uit.

 

Overzichtsfoto van de ruimte waarin de backdrop en onder andere één bruidstaart stonden

 

De donuts waren om op te eten, maar het geheel zag er zo mooi uit dat de fotografen pas aan het eind ze durfde op te eten… Ze dachten dat het bij de styling hoorde, en gefotografeerd moest/kon worden ,-)

 

 

 

We hebben de styled shoot af kunnen sluiten door met alle fotografen en het bruidspaar een andere door Love Baking geleverde taart aan te snijden en op te eten. De taart was heerlijk! Het was een erg geslaagde dag en we willen dan ook alle enthousiaste fotografen en het bruidspaar bedanken voor hun komst, en we willen alle leveranciers bedanken voor hun bijdrage! 

 

 

 

Benieuwd naar het resultaat van de styled wedding shoot? Lees dan de blog nieuwste blog: styled wedding shoot en bekijk de beelden