Trouwfotograaf Groningen, bruidsfotograaf Groningen, Bruidsfotografie Groningen, Bruidsfotograaf Zuidhorn, Lijn 10, Fotograaf Groningen, Trouwen in Groningen, Huwelijksfotograaf Groningen, Haren, Leek, Roden, Marum, Grijpskerk, Assen

De eerste echte lente dag van 2018 (stiekem zat ik al heel lang op te wachten op mooi weer) en dus dé perfecte dag om een gestylde wedding shoot te doen. Het thema van de shoot is Modern Chic! Mooie zachte tinten, een prachtig stel, en een hele mooie locatie, De Soesterduinen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TIP || lees binnenkort ook:

 • Welke soorten bruidsboekketten zijn er?
 • Een bruidsboeket vinden wat past bij jouw figuur!Concept & Design: Melanie Klinkenberg & Emma van der ScheldeStyling: Eline Koemans || @felinestylingHair & Make up: Ilona Giesbers || @dashupbeautyFloral Design: Ninja floral design || @ninjafloraldesign

  Stationery: Geeske Kapenga: || @lalettrekalligrafie

  Wedding dress: Iel’s Bridal || @ieks_bridal

  Suit: Pakkend || @pakkend

  Jewellery: Bobini roots || @bobinuroots

  Taart: Majesteit taart

  Bruid: Natasha & Bruidegom: Tim