LOCATIE FOTOGRAFIE

LOCATIE FOTOGRAFIE || Afgelopen was ik op een prachtige locatie in Noord Holland! In het plaatsje Zuidermeer ligt tussen de weilanden een prachtige oude fabriek. Ik kende de locatie niet, maar wat een prachtige locatie is het voor foto shoots, maar ook kunnen er workshops gegeven worden. WOW wat een geweldige ruimte om te fotograferen! De fabriek bestaat uit meerdere ruimtes die gebruikt kunnen worden. Als je een langere tijd de ruimte wil huren kan er zelfs een heerlijke lunch bij worden geboekt, Wat ideaal is voor workshops!

 

                                                                                                                                                              Afbeeldingen zijn eigendom van Facebook – Fabriek Zuidermeer 

 

In het hoofdgebouw daar heb je een prachtige hoge ruimte met mooie oude hoge ramen waar heel veel licht binnen komt. Ideaal voor fotografie. Omdat er zo veel licht binnen komt, krijg je mooi lichte foto’s in een industriële omgeving. Deze ruimtes zijn prefect voor een belly, love en Pre-Wedding shoot en zeker ook voor de locatie shoot op jullie trouwdag! Voor een Newborn of Lifestyle Newborn shoot is de ruimte echt te koud. Het is geen verwarmde ruimte.

 

Binnenkort zal ik wat foto’s plaatsen die ik op deze prachtige locatie heb gemaakt! Het is zeker een locatie waar ik vaker naar toe zou willen gaan om te gaan shooten! Er zit ook nog een hele mooie tuin bij, helaas kon ik zaterdag daar geen foto’s maken omdat het de hele dag regende en waaide. Het is voor mij daarom zeker de moeite waard om nog eens voor deze prachtige locatie te kiezen, als shoot locatie.

Geen reacties
Plaats een reactie