Blog

MINI ALBUM

BLOG || NIEUW: MINI ALBUM!

Jullie hebben net een kindje gekregen, Gefeliciteerd! Ze zeggen het vaak, maar de clichés zijn echt waar…Het gaat zo snel. Dan is het zo mooi om jullie kleintje te hebben vastgelegd, een mooie blijvende waardevolle herinnering. De tijd gaat zo snel en ze groeien zo hard! Wat is er nou mooier om soms nog even terug te kunnen kijken naar de tijd waarin ze nog zo mini waren.

 

Jullie konden al een Newborn of Lifestyle Newborn shoot boeken bij Lijn 10, maar jullie kunnen nu ook naast, of bij je pakket een mini album bestellen met 6 van de mooiste foto’s van de shoot! Dat kan ook alsnog na de shoot, of zelfs als je in het verleden een Newborn of Lifestyle Newborn shoot hebt geboekt bij Lijn 10. (Vraag dan even naar de mogelijkheden. )

 

Deze mini albums zijn te bestellen in de kleuren:

Boy – Muis grijs en baby blauw

Girl – Muis grijs en baby roze

 

Het album kun je rechtop zetten zodat alle foto’s zichtbaar zijn.  Het album is afgewerkt met een luxe linnen stof, en een wit lintje om het boekje bij elkaar te houden. Het is compact en handzaam om hem zomakkelijk mee te nemen in je tas.

 

TIP: || Geef een mini album cadeau aan de nieuwe opa’s en oma’s!

Geen reacties
Plaats een reactie