Blog

PRE-WEDDING | REMON & CLAUDIA

Oktober 2016 | Remon en Claudia trouwen deze zomer, en voor de Save the Date kaart wilden Remon en Claudia foto’s laten maken tijdens een pre-wedding shoot. Het was de laatste mooie herfstdag van het jaar. Wat hadden we geluk met het weer! Ik kon daarom erg goed gebruik maken van de zon, die in de ring foto en de foto’s met het bokken effect (het effect wat op de achtergrond is te zien).  In het bos van Hattem heb je een mooie centrale plek waar we op de verschillende plekken de foto’s konden gaan maken. Claudia gaf aan het wel een beetje spannend te vinden, ‘ik hou niet zo van camera’s maar zo kan ik mooi ” oefenen”  met het poseren voor de grote dag!’

Claudia: ‘Op een mooie herfstdag hebben wij een pre-wedding shoot gedaan in de Hattemse bossen. Het was even wennen om te poseren voor een camera maar gelukkig was de sfeer ontspannen en vloog de tijd om. Er was ruimte om eigen ideeën in te brengen en we konden aangeven welke stijl we mooi vonden en welke sfeer we graag in de foto’s terug wilden zien. Daarnaast kregen we handige aanwijzingen die de foto’s ten goede kwamen. We zijn blij met het eindresultaat!’

Geen reacties
Plaats een reactie