Blog

BLOG PORTFOLIO AFSTUDEREN

Voor mijn afstudeerproject voor mijn opleiding aan de Fotovakschool in Apeldoorn, ben ik op zoek naar stellen ( vrouw – man , man – man, vrouw – vrouw)  tussen de 20 en 45 jaar die samen met mij een love, pre-wedding of wedding shoot op locatie willen doen! Voor de pre-wedding shoot hoeven jullie niet écht te gaan trouwen,  bij de wedding shoot is het van belang dat je in het bezit bent van een trouwjurk.  Natuurlijk zijn deze shoots helemaal gratis! 

Wat zoek ik voor de Love shoots: 

Voorwaarden:

 • De love shoots zullen in overleg, (even afhankelijk van het weer) plaats gaan vinden op een data en dag dat wij beiden kunnen. 
 • Locatie in overleg. 
 • Jullie zijn tussen de 20 en 45 jaar. 
 • De shoot zal op de bovengenoemde data plaats gaan vinden, tijd en plek zal in overleg gaan.
 • Jij/jullie kunnen zelf het haar, make-up mooi maken.
 • Jullie vinden het niet eng om voor de camera te staan, jullie hebben geen moeite met acteren, het inleven, en jullie hebben bijvoorbeeld bij jullie eigen huwelijk al ervaring in het poseren of shooten.
 • Jullie krijgen 10 bestanden met watermerk in hoge resolutie voor jullie Facebook pagina, en als dank 5 bestanden (naar keuze) zonder watermerk in hoge resolutie ! 
 • Ik kijk naar jullie als stel, en bij welk thema en shoot ik jullie het beste vind passen. Daarna zal ik jullie het thema uitleggen, en kunnen we de kleding, haar make-up bespreken en de dag en tijd van de shoot.
 • De foto’s zullen gebruikt worden voor mijn afstudeerproject, in mijn portfolio, en zullen te zien zijn bij de expositie. Maar ook zullen ze gebruikt gaan worden voor o.a mijn Facebook, mijn site en evt. reclamedoeleinden (dit gaat altijd in overleg). Jullie gaan hiermee akkoord
 • De shoot is voor jullie helemaal gratis! Dit is geen win actie.

Willen jullie meewerken aan een love shoot en aan mijn afstudeer project? Super! Stuur mij dan een mail met duidelijke recente foto’s van jullie samen naar info@lijn-10.nl  Meer werk van mij zien? Bekijk dan de love shoot.

(Fotoinspiratie is van Pinterest) 

 

 

Wat zoek ik voor de pre-wedding shoots: 

Voor de pre-wedding shoot ben ik op zoek naar een stel (man – vrouw, vrouw – vrouw) tussen de 25 en 35 jaar. Dit is een gestylde shoot met bloemen en mooie jurken (deze heb ik in mijn bezit), en of kleding. De shoot zal plaats gaan vinden op een locatie, datum en tijd in overleg. 

Voorwaarden:

 • De shoot zal plaats gaan vinden op een locatie, datum en tijd in overleg, jullie kunnen zelf naar de locatie komen.
 • Jullie zijn tussen de 20 en 35 jaar.
 • Jullie krijgen 10 bestanden met watermerk in hoge resolutie voor jullie Facebook pagina, en als dank 5 bestanden (naar keuze) zonder watermerk in hoge resolutie !
 • De foto’s zullen gebruikt worden bij mijn afstudeer project, in mijn portfolio, en zullen te zien zijn bij de expositie. Maar ook zullen ze gebruikt gaan worden voor o.a mijn Facebook, mijn site en evt. reclamedoeleinden (dit gaat altijd in overleg)
 • Jij/jullie kunnen zelf het haar, make-up mooi maken.
 • Voor de jurken kan ik zorgen, bij de man kunnen we de kleding samen bespreken. 
 • Ik kijk naar jullie als stel, en bij welk thema en shoot ik jullie het beste vind passen. Daarna zal ik jullie het thema uitleggen, en kunnen we de kleding, haar make-up bespreken en de dag en tijd van de shoot.
 • De shoot is voor jullie helemaal gratis! Dit is geen win actie.

Willen jullie meewerken aan een pre-wedding shoot en mijn afstudeerproject? Super! Stuur mij dan een mail met duidelijke recente foto’s van jullie samen naar info@lijn-10.nl Meer werk van mij zien? Bekijk dan de Pre-wedding shoot.

(Fotoinspiratie is van Pinterest)

 

 

Wat zoek ik voor de Wedding shoots:

Voor de Wedding shoot ben ik op zoek naar een stel of dame dat al getrouwd is, je/jullie hebben al ervaring in het staan voor de camera. En eigenlijk stiekem wil je best die jurk nog eens aandoen, en een gestylde wedding shoot op locatie te doen! 

Voorwaarden:

 • De shoot zal plaats gaan vinden op een locatie, datum en tijd in overleg, jullie kunnen zelf naar de locatie komen.
 • Je / jullie zijn tussen de 25 en 35 jaar.
 • Jullie hebben een pak en of trouwjurk in jullie eigen bezit (en deze past nog ,-) )
 • Je/ jullie krijgen 10 bestanden met watermerk in hoge resolutie voor jullie Facebook pagina, en als dank 5 bestanden (naar keuze) zonder watermerk in hoge resolutie !
 • Maar ook zullen ze gebruikt gaan worden voor o.a mijn Facebook, mijn site en evt. reclamedoeleinden (dit gaat altijd in overleg)
 • Jij/ jullie kunnen zelf het haar, make-up mooi maken.
 • Jullie vinden het niet eng om voor de camera te staan, jullie hebben geen moeite met acteren, het inleven, en jullie hebben bijvoorbeeld bij jullie eigen huwelijk al ervaring in het poseren of shooten. 
 • De foto’s zullen gebruikt worden voor mijn afstudeerproject, in mijn portfolio, en zullen te zien zijn bij de expositie. Maar ook zullen ze gebuikt gaan worden voor o.a mijn Facebook, mijn site en evt. reclamedoeleinden, jullie gaan hiermee akkoord.
 • Ik kijk naar jou of jullie als stel, en bij welk thema ik jullie of jou het beste vind passen. Daarna zal ik jullie of jou het thema uitleggen, en kunnen we de kleding, jurk haar make-up bespreken en de dag en tijd van de shoot.
 • De shoot is voor jou / jullie helemaal gratis, dit is geen win actie.

Wil je / jullie meewerken aan een wedding en mijn afstudeerproject? Super! Stuur mij dan een mail met duidelijke recente foto’s van jullie of van jou naar info@lijn-10.nl 

(Fotoinspiratie is van Pinterest)

 

Heel erg bedankt alvast voor het lezen van deze blog over mijn afstudeerproject! Leuk om jullie hopelijk bij een shoot terug te zien! Groeten Marjolijn

 

Geen reacties
Plaats een reactie