Blog

NEW WEBSITE!

BLOG || NEW WEBSITE 

Lijn 10 heeft een nieuwe site, huisstijl en logo! Na heel lang werken achter de schermen kan ik dan eindelijk zeggen… HIJ IS AF! Ik heb gekozen voor rustige zachte kleuren die helemaal in het thema trouwen passen. Mijn logo wilde ik graag een professionele uitstraling geven , een tikkeltje chique, maar ook eenvoudig, modern en strak.  De zachte zalm / roze kleur heb ik overal terug laten komen, wat zorgt voor eenheid en rust.  Op de site is nu duidelijk te zien wat ik allemaal aanbied. De portfolio’s zijn duidelijk in categorieën onder verdeeld. Jullie kunnen mij boeken voor al jullie bruidswerk, denk hierbij aan, het bruidsboeket, corsages, haarstyling, autostyling, en locatiestyling. Ook kunnen jullie mij boeken voor een (lifestyle)newborn shoot, love en pre-wedding shoot, en een zwanger shoot.

De komende tijd ga ik aan de slag met het uitbreiden van de site, het aanpassen van mijn visitekaartje, flyers en ben ik een webshop aan het ontwikkelen. Hier vertel ik later in een blog over. Ook ben ik aan het afstuderen aan de fotovakschool, waarover ik jullie ook via de blog op de hoogte houd.

Geen reacties
Plaats een reactie